De Bakkerij

Historiek

1965 – Oprichting Bakkerij Bossuyt door Lieven en Lutgard Bossuyt.

2000 – De twee zonen Geert en Rik nemen de zaak over.

2016 – Opening 2e winkel in Ekeren op het Kristus Koningplein.

Bakkerij Bossuyt – Specialist in Taarten en Chocolade

Met de overname door de Geert en Rik wijzigde ook de uitstraling van de bakkerij een beetje.  De twee broers wilden niet zomaar een bakker zijn, zij specialiseerden zich ook in het maken van taarten en chocolade op ambachtelijke wijze.  Hun ontwerpen en creaties zijn mooi om zien, smaken lekker en zijn alom gekend in de weide omstreken.

Leverancier voor groothandel

De specialisatie van Geert en Rik bracht bakkerij Bossuyt in contact met andere partijen.  Zo is bakkerij Bossuyt momenteel leverancier voor verschillende

  • Restaurants
  • Rusthuizen
  • Feestzalen
  • Bedrijven

Zowel brood, patisserie, chocolade en taarten worden 7/7 gemaakt en geleverd.  Bedrijven geven graag persoonlijke feestpakketjes aan hun werknemers.  Denk maar aan Dag van de Klant, Pasen, Kerstmis, bedrijfsfeesten, opening nieuwe zaak, …

Wil jij ook graag samenwerken met Bakkerij Bossuyt?  Geef ons dan een seintje op 03 541 09 40 en vraag naar Geert of Rik.

De Liefde voor de Ambacht

De befaamde Richmont Club is een internationale vereniging van bakkers en banketbakkers, die door hun ideologie, zich inzetten voor kwaliteit en creativiteit.  Alles wat te maken heeft met brood, banket, chocolade, ijs en suiker proberen deze mensen op een creatieve manier om te zetten in nieuwe ideeën.  Geert is momenteel ondervoorzitter van deze vereniging.

Lees hier meer over de Richmont Club 

Naast een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit staat hygiëne uiteraard ook centraal bij Bakkerij Bossuyt.  Met veel fierheid tonen wij u ons certificaat van het Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen.  De Smiley toont aan dat Bakkerij Bossuyt een geloofwaardig systeem van hygiëne toepast.

Lees hier meer over het FAVV