Ijstaarten

Niet iedereen lust graag gebak of soms wil men eens iets anders. Vooral in de zomer is ijs een welkome afwisseling. Ook hiervoor is Bakkerij Bossuyt uw aanspreekpunt om uw gepersonaliseerde taart te maken in ijs. Uiteraard kunnen we hier ook allerhande figuren en thema's creëren om net dat ietsje meer te creëren wat de taart een leuke herinnering zal maken.

De mogelijkheden zijn oneindig. Voor het ijs kan u kiezen tussen de smaken vanille en chocolade en voor de afwerking kan u kiezen tussen fruit, marsepeinen of chocolade figuren.

U kan onmiddellijk een beschrijving geven van wat u graag had gehad via de contactpagina of uw wensen door te spreken met Geert of An in de winkel in de Oorderseweg of telefonisch.

Gelijkaardige producten


Foto- en Logotaarten

Met deze heerlijke taart met eigen foto,  logo of gepersonaliseerde chocoladefiguur maak je er een wel heel persoonlijk feestje of cadeautje van!

Deze heerlijke met de hand gemaakte taar...

Lees meer

Amerikaanse taarten

Stel zelf uw taart samen voor een onvergetelijke verjaardag, jubileum of ander moment te vieren. Met deze heerlijke taart met eigen foto, logo of gepersonaliseerde chocoladefiguur maak je er wel ee...

Lees meer

3D taarten

Stel zelf uw taart samen voor een onvergetelijke verjaardag, jubileum of ander bijzonder moment te vieren. Voor elke gelegenheid maken we een speciale taart in lijn met uw wensen. Licht ons even to...

Lees meer