Ijstaarten

Niet iedereen lust graag gebak of soms wil men eens iets anders. Vooral in de zomer is ijs een welkome afwisseling. Ook hiervoor is Bakkerij Bossuyt uw aanspreekpunt om uw gepersonaliseerde taart te maken in ijs. Uiteraard kunnen we hier ook allerhande figuren en thema's creëren om net dat ietsje meer te creëren wat de taart een leuke herinnering zal maken.

De mogelijkheden zijn oneindig. Voor het ijs kan u kiezen tussen de smaken vanille en chocolade en voor de afwerking kan u kiezen tussen fruit, marsepeinen of chocolade figuren.

U kan onmiddellijk een beschrijving geven van wat u graag had gehad via de contactpagina of uw wensen door te spreken met Geert of An in de winkel in de Oorderseweg of telefonisch.

Gelijkaardige producten


Gebak

Als warme bakker hebben we uiteraard ook steeds een ruime keuze aan gebak in onze winkels. 

Hierboven kan u zien welk gebak we op voorraad hebben maar om zeker te zijn dat u kan kome...

Lees meer

Trouwtaarten

Voor deze speciale dag mag er ook geen taart ontbreken , wij verzorgen u taart wensen in verschillende soorten en smaken.

Verschillende vormen en smaken zijn mogelijk. Maak via het contac...

Lees meer

Amerikaanse taarten

Stel zelf uw taart samen voor een onvergetelijke verjaardag, jubileum of ander moment te vieren. Met deze heerlijke taart met eigen foto, logo of gepersonaliseerde chocoladefiguur maak je er wel ee...

Lees meer